Krytac Technical Discussion Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Floater

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #1 
I have the Lvoa-c it was my first airsoft gun i bought. I have some issues where when using mid caps *PTS, Bamf, or hex mags* the fps is very inconsistent where the bb shoots at normal power then drops off very hard for several shots resulting in me having to unload the mag and  reload the mag. after about half the mag is out it is back to working normally. Any ideas? 

I am using a 7.6v 15c lipo and ordered 11.1 already. 
using .28g elite force bbs 
i have replaced bucking as some people said that could be it but still having same issue as before. I got the gun less then 2 months ago seeking help anything will help and remember im kinda a newbie at this. thanks [smile]
0
sdyshijian

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 8
Reply with quote  #2 
Had the same issue and solved by replacing the hop-up chamber
0
Floater

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #3 
Like a prowin hopup?
0
KRISS Sierra Tango

Avatar / Picture

Kriss Staff
Registered:
Posts: 589
Reply with quote  #4 
I'll do my best to help, but I have yet to experience this issue firsthand. I've never seen this happen in any of our tests, nor have I seen it in any customer RMAs.

Does this only occur while using mid-caps, but not with hi-cap mags?

__________________
Please note, any specifications given in my posts (unless specifically noted) are North America/US market specifications. Your specifications may differ due to different markets, your country's regulations, etc.
0
d_dan

Junior Member
Registered:
Posts: 12
Reply with quote  #5 
Quote:
Originally Posted by KRISS Sierra Tango
I'll do my best to help, but I have yet to experience this issue firsthand. I've never seen this happen in any of our tests, nor have I seen it in any customer RMAs.

Does this only occur while using mid-caps, but not with hi-cap mags?


I've seen this happen with some version 2 box's the bb on the mid cap just doesn't raise the bb high enough and a large percentage of the air coming out of the nozzle passes over.
0
Floater

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #6 
ya on mid caps, bamfs pts and hex mags all 3
 
0
Floater

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #7 
high caps have not had a issue 

0
KRISS Sierra Tango

Avatar / Picture

Kriss Staff
Registered:
Posts: 589
Reply with quote  #8 
Have you done any modifications to your mid-cap mags, such as stretching the follower spring?
__________________
Please note, any specifications given in my posts (unless specifically noted) are North America/US market specifications. Your specifications may differ due to different markets, your country's regulations, etc.
0
Floater

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #9 
negative out of box mid caps i get off work in about 2 hours would it be better to call>? 
0
KRISS Sierra Tango

Avatar / Picture

Kriss Staff
Registered:
Posts: 589
Reply with quote  #10 
We don't typically provide technical assistance over the phone. However, if you'd like, you can take advantage of your KRYTAC 60-day Warranty, you can call our customer service line and arrange to have your LVOA-C sent to us. If you do decide to do this, please be sure to include some of your mid-cap mags in order for us to test and resolve your issue.
__________________
Please note, any specifications given in my posts (unless specifically noted) are North America/US market specifications. Your specifications may differ due to different markets, your country's regulations, etc.
0
Manatees

Junior Member
Registered:
Posts: 18
Reply with quote  #11 
I had this problem with my Bamf mags, just fill them up to like 140 and then they work fine.
0
TSA_Operator

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #12 

I have had this issue after taking the gun apart/swapping uppers. It usually goes away for me after resetting the hop-up back to 0, then bringing it back to whatever I had set it to originally.

There is also a very short spring that goes over the barrel and sits against the hop-up chamber. I have heard of some users losing this piece after taking the gun apart, resulting in similar issues. 

0
Goldenboy

Junior Member
Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #13 
I see this is an old post but I am having the same issue using pst mags and 28 BBs I have cleaned everything and made should no oil got on the bucking.
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.